viernes, 4 de julio de 2008

UN AUTENTICO ULTRA... FINISHER


En la vida hay tener metas , sueños , con los que alimentar el día a día.
Cuando la vida te da un revés es cuando más necesitas de estos.Nuestro padre esta en la fase final del tratamiento de quimioterapia.Se encuentra cansado, abatido , le cuesta levantase , peró... Dios como lo lucha , porque "la vida es bella", por volver ha ser el de antes , por estar con los suyos... en fin por sentir el sol en la cara.

Mañana mi hermano y yo saldremos a la Nuria-Queralt y para mi va ser un canto a la Vida, a esa vida que he eleguido, ha estar ahí y vivirla.Voy a estrujar la maquina, sin dejar nada dentro para notar más que nunca como pasa la vida por él. Ese maravilloso cuerpo humano que es capaz de lo más increible siempre que la mente se lo imponga.Por estar agradecido a poder estar en la línea de salida , compartirlo, empaparme de naturaleza y gozarla.

Va per tu papa, guerrero de la vida.

11 comentarios:

M. Teresa Abellan Pérez dijo...

Hola nois,
Gràcies per emocionar-nos. Emociona quan algú escriu des del cor. Aquí tenim un exemple de com gaudir la vida. Una manera més de viure la vida. Gràcies Jaume i Xesc, novament, per compartir, per deixar-nos sentir la profunditat amb que viviu la vida.
Molta energia per al vostre pare.

Luigi dijo...

Hola Jaume i Xesc,

M'alegro que el tractament del vostre pare vagi per bon camí

Pel que a mi em toca, el càncer del meu pare no té solució. El viatge ja arriba a la seva fi

També he tingut temps de reflexionar i intentar entendre aquesta malaltia

És cert que hem de mirar endavant i gaudir del que tenim i del que vivim, que és molt

Molta sort companys

Una abraçada

Lluís

albert dijo...

Hola nois.

He soltat alguna llagrima al vore el vostre escrit, m'he emocionat.
La meva mare tambe ha pasat per aquest tram de la vida i es molt dur però vos puc assegura que l'ha superat i dona més guerra que mai. Ella es va agafar a la vida com a unic objectiu i amb una convicció que ha voltes hem desentrava a mi i tot, despres he sabut que esperava a que estes sola per pasar els seus mals moments, però va lluitar com si fos una cursa sense saber on era la meta, on mentalment has de ser molt fort.Ara vindra a acompañar-me al tour del mont-blanc, ella no ho sap però ja te la reserva feta.

PER MI ES UNA INSPIRACIÓ I LA PERSONA MÉS GRAN I QUE MÉS ESTIMO.

pd: Al teu pare dir-li que lluite, que aquesta paraula forme part de la familia i que molts anims, una abraçada i sort.

pd: ens veiem aquesta tarde a la nuria

Ramon dijo...

Hei, nois, amics, m'alegre llegir que el vostre pare es trobi molt millor i estigui plantant cara a la malaltia, molts d'ànims.
Una abraçada ben forta, ens veiem a Benasc, vagi molt bé la N/Q.
Records.

Xesc Terés dijo...

Hola a tothom, moltes gracies per els vostres anims. Els vostres comentaris segur que li portaran il.lussio per viure i aixo es el mes important.
Molta força per el teu pare Luigi i per la teva mare Albert.

robert mayoral dijo...

estàs molt fort!!!!
com ho tenim el tema SABLES?

Jordi dijo...

De tot cor, espero que el teu pare se'n surti!! Molts ànims des d'aquí!! He passat per una cosa similar i és molt dur!! De veritat, molts ànims!!

Jose Ballano dijo...

Hola compañeros, me alegro que vuestro padre este superando este tramo tan malo de su vida, deseo trasmitiros toda la fuerza posible para que se acabe de recuperar.

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Moltes gracies Jordi, si tens rao es molt dur, mes que res per l´impotencia de no poder fer res.
Gracies

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Mil gracias José por tus fuerzas. La verdad es que él es super luchador y super positivo pero estos mensajes le son de super ayuda. ( el no sabia nada de esta publicación en el blogg y el domingo lo vio y le dio un montón de fuerzas). Gracias

lover dijo...

UN GRAN PADRE ES UNA GRAN FUENTE DE INSPIRACION. ANIMO