jueves, 23 de octubre de 2008

VUELVE LA NOCHE
Aunque las temperaturas no acompañen y aún no haga frio, los días son cada vez más cortos, cada día estamos más cerca del invierno.

Así que todos los mortales que tenemos de hacer muchos entrenos en horas "sin sol" sea por la mañana a primera hora o por la tarde/noche, nos vemos obligados, si queremos hacer un entreno "mas natural" en bosque o media montaña... a tirar de frontal.

Entreno de ayer por la noche por el bosque de Togores (Sabadell) 1 hora 30 minutos, 370 mts de desnivel + i 18,6 Km pulso medio 146.

La verdad que correr por la montaña de noche es fantastico.

Xesc Terés.

4 comentarios:

Malfieten dijo...

No he provat mai correr amb frontal... caminar si, però. Quin frontal aconselles ? per correr segur necessites un bon feix de llum, no?
Merci

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Jo personalment t´aconsello el frontal que vulguis de la casa Petzl, com per exemple el Pilka ( es un clasic i va super be ). Els primers cops que corres amb frontal tens una sensacio estranya, es com si la visio fos limitada dels cantons ( inclus hi ha gent que te sensacio de mareix, que despres pasa). Home el millor es com tot poc a poc i bona lletra, val la pena.
Xesc

robert mayoral dijo...

doncs jo prefereixo el dia i la calor...jejeje, aquest finde ens regalen una hora, així que començaré la marató més tard...

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Tot el que sigui entrenar es fantanstic, el problema es quan no tenim temps i volem fer.
Bona sort a la Marato de St.Llorenç ens veim al control nº 8 a Coll d´Eres.

Xesc