jueves, 28 de mayo de 2009

ENTRENO DE VERTICRUNNERS PER LA MATAGALLS MONTSERRAT


Dissabte 20 de juny del 2009.
DIRIGIT:Entrenador: Ricard Vila.
Conferència: Jaume Puig, Xesc Terés i Ricard Vila.
Corredors guia: Xesc Terés, Jaume Puig, Josep Rovira, Bernat Gil
Logística - avituallament: Ester Nacenta, Jordi Núñez, Ricard Vila
NIVELL:
Dirigit a corredors - runners - practicants de marxes de resistència i ultrafons amb una condició física de base i diferents objectius a la Matagalls, des de 10h fins a 24h, que vulguin fer un entrenament en grup i guiats, amb avituallaments. Rebreu consells durant l’entrenament + una conferència + avituallament + fotocòpies i propostes de packs d’entrenament.

PROGRAMA:
10h a 14h. CACO (caminar - córrer). Amb grups de diferent nivell conduits per un corredor - guia. St.Llorenç - Matadepera (trasllat amb cotxe a l’inici).15h-16h. Dinar. Sorteig de material.17’30h a 19h. Xerrada tècnica sobre Material - Logística - Ritme de la cursa - Entrenament - entrega de documentació. Xesc Terés i Ricard Vila.20h-24h. 2º CACO amb frontal igual que al matí, guiats i grups de nivell.Matadepera - Vacarisses - Monistrol (tornar a l’inici amb cotxes).El lloc de trobada dels CACOS - Dinar s’avisarà als esportistes inscrits. Podeu assistir al dos entrenaments + conferència o a un sol entrenament + conferència.

MATERIAL NECESSARI:
Equip, calçat i roba de running per córrer de dia i de nitGorra - Olleres de sol i frontalRonyonera + bidons o camel back (aigua + beguda isotònica)Botelles i bidons d’aigua pels avituallaments i final de l’entrenamentBarreta energètica + gelsCrono i pulsímetrePals optatiuPREU.Membre verticrunners 10€ (tot el dia, dinar exclòs)No membre verticrunners 15€ (tot el dia, dinar exclòs)
INSCRIPCIÓ:
Confirmar via e-mail a verticrunners@gmail.com abans del dia 17 de juny del 2009, adjuntant el full d’inscripció degudament omplert, i amb el corresponent ingrés al número de compte: LA CAIXA 2100 1047 93 0200161208.http://www.scribd.com/doc/15878601/VRMATAGALLSInscripcioCONTACTE I
INFORMACIÓ:
Botigues Vèrtic. Barcelona - Sabadell - Manresa. Tel: 935116676 ( Jordi )blog: verticrunners.blogspot.comREQUISITS:
És obligatori estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC.

No hay comentarios: