martes, 8 de marzo de 2011

TOR DES GEANTS.
MAÑANA MIERCOLES A LAS 21.00 HORAS VAMOS A REALIZAR UNA CHARLA EN EL CILE DE MUNTANYA SOBRE LA TOR DES GEANTS EN PUIG-REIG.

MAS INFORMACION EN www.ciclemuntanya.cat

Jaume y Xesc Terés.

4 comentarios:

Armen dijo...

Us felicito per l'audiovisual i la xerrada,molt bones imatges.Em va agradar molt que ens expliquessiu el que canviarieu si hi tornessiu, la vostra experiència i consells poden anar molt bé per altres. Llàstima que els de "pagès" som bastant "sosos". Adéu!!

Xesc dijo...

Moltes gracies Armen, res de "sosos" Jo sempre he dit que la natura es molt inteligenti per aixo es van crear amb dos orelles,dos ull, dos forats al nas i nomes un boca... tot el doble per fer-ho millor i parlar menys.
Ja ho saps si necesiteu quelcom mes.

Germans

Albert Giné dijo...

Hola amics:

He sabut de primera ma que vindràs a la meva terra ( les terres de l'ebre ) a correr l'ultra de Xerta, doncs es per això que m'adreço a tu per dir-te que si et falta d'algo la meva casa esta a 10 km i la meva casa es la teva casa, ànims i ens veiem la setmana vinent.

Albert Giné

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Gracies Albert per l'oferiment, ja tinc feta reserva, ahir em va trucar l'organitzador per passar el video de la Tor des Geants i em va comentar que tu en faràs un pase de MDS, fantastic serà un bon finde.

Una abraçada.

Jaume